Blästring ger god arbetsmiljö

God eftermiddag på er kära läsare och välkommen till bloggen, som jag hoppas ni kommer att tycka om. Jag sitter med en kopp kaffe här på mitt företag i Halmstad och har rast en stund så här på eftermiddagen. Då blir det tid till att fundera över olika saker och en sak som kom upp i tankarna just nu, det är om ett företag som heter B.J.H, Transport, Entreprenad & Blästring, och som jag som företagare har fått väldigt god hjälp av att anlita. Därför tänker jag berätta om det här företaget för er, bästa läsare, som nu tar er tid att läsa här i bloggen. Mitt företag ligger i Halmstad, i ett stort industriområde. Vi tillverkar varor i olika maskiner som används dygnet runt. Golven blir emellanåt rätt smutsiga och behöver rengöras. Tack vare att jag nu får hjälp med blästring av golv men även annat, har vi en fin arbetsmiljö och rena ytor, trots en stor nedskräpning. Men så får vi ju också hjälp med blästring regelbundet, det hinner aldrig bli så smutsigt. Det blir även en trevligare arbetsmiljö också för mina anställda. 

 

Det är ett stort företag som jag äger, med många anställda som jobbar treskift. Produktionen skulle inte fungera tillfredställande om vi inte anlitade dessa tjänster ifrån B.J.H, Transport, Entreprenad & Blästring. De hjälper oss i Halmstad, Helsingborg och Lund. Detta företag kanske kan hjälpa även er? De kan det mesta som rör detta område. Skulle du som läser nu vilja veta mer om de tjänster som erbjuds, tycker jag att du ska höra av dig till denna firma. De tar sig lätt ut till sina kunder med sin mobila blästerutrustning. En offert får du gratis. Då vet du vad det kommer att kosta men den innebär inga förpliktelser ifrån din sida. 

 

Du gillar kanske också...