Brudbuketten – ett minne för livet!

God afton alla läsare ute på ”nätet” och hjärtligt välkomna in till min blogg! Blommor är ämnet för dagen. För er som inte redan känner till det, i somras gifte jag mig. Bröllopet gick av stapeln här i Helsingborg! Det var en magisk dag, och jag hade den mest eleganta brudbuketten man kan tänka sig. Jag måste få berätta det för er; vi beställde buketten i en blomsterbutik som heter Tågaborgs blommor. Jag tänkte som så, att eftersom jag bara gifter mig en gång så ville jag ha den mest utsökta och fina brudbuketten som går att få. Och det fick jag. Åh vad jag önskar att ni läsare hade varit med på ”vår” stora dag! Jag blev verkligen nöjd med buketten. Den ska jag minnas för resten av mitt liv och den förgyllde mitt bröllop. Jag är så belåten med vad de kan trolla fram där på Tångaborgs blommor. Ni som behöver köpa vackra blommor, er rekommenderar jag verkligen att besöka deras butik.  

  

Vilken tur för oss att denna blomsterbutik finns! Är det så att du som bor i till exempel Helsingborg, Höganäs eller i Rödeby, och behöver hjälp med blommor och buketter, oavsett för vilket tillfälle, glädje eller sorg, så kan du få du hjälp med en bukett härifrån Tångaborgs blommor. De som arbetar där har arbetat inom branschen i många år, och är välutbildade och erfarna med en stor kunskap. Man kan få hjälp med leveranser och utskick av blommor också. Jag skulle vilja påstå att här så får man den bästa servicen och de bästa blommorna. Allt är genomsyrat av hög kvalitet. Företagskunder finns det även, de brukar vilja ha hjälp med kontorsutsmyckning eller event. Tack för att ni tog er tid att läsa i bloggen! 

Du gillar kanske också...