Second hand är smart!

 

God morgon på er kära läsare och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Det är inte klokt så mycket saker man samlar på sig. Jag har bott här i radhuset i Osby i tre år, och före jul gjorde jag ett “röj” inomhus där jag började rensa ur garderober, vind och källare på prylar. Flera kartonger med saker som inte används blev det. Nu finns det ett bra ställe, en loppis som heter Keni Fynd, där man kan lämna in saker för försäljning. Det här är en loppis för oss i Osby, Kristianstad och Hässleholm som önskar sälja sina begagnade saker. Man behöver inte själv vara närvarande och hyra bord. Personalen på Keni Fynd tar hand om allt det praktiska. 

 

Riktigt bra tycker jag, att saker som inte längre används, kan återanvändas istället för att slängas. Är det inget fel på sakerna så tycker jag det är fint om prylar eller kläder kan komma till glädje och bli till nytta för någon annan. Dessutom är det ett hållbarhets- och miljötänkande i det hela. Årets julklapp blev ju begagnade kläder! Jag hoppas det är många som passat på att handla second hand på Keni Fynd och sparat både plånbok och miljö! Det blir en win-win situation. Den som köper får handla till en låg kostnad, och den som säljer tjänar ju lite pengar på det hela också. Nu tycker jag ju det är himla roligt att shoppa på second hand, så jag är också en flitig besökare på Keni Fynd, mest som köpare. Det här är ett riktigt roligt och bra ställe att besöka. Kanske syns vi där? Tack för att ni tog er tid att läsa. 

Du gillar kanske också...