Anna Theresé Hernqvist

God morgon, god morgon och varmt välkomna in till bloggen. I det här inlägget ska jag berätta om min personliga erfarenhet om hur jag tyckte att det var att gå i samtalsterapi i Uddevalla. Jag tyckte att det var oerhört bra och det gav mig mycket att få gå på detta. Jag gick till en kvinna där jag med en gång kände att det var rätt vibrationer mellan oss. Personkemin stämde så det var hur lätt som helst att prata med henne även om sådant som kanske inte är så lätt att prata om. Anna Theresé Hernqvist är namnet på den här kvinnan som bedriver samtalsterapi i Uddevalla. 

 

Att få prata med en utomstående person som dessutom är professionell innebär att man får hjälp till att komma till insikter och att få hjälp att se framåt. Det är kanske inte det allra viktigaste var man har varit utan vart man är på väg som räknas! Men att hitta rätt riktning på livets snåriga vägar krävde i mitt fall några sessioner i samtalsterapi i Uddevalla hos Anna Theresé Hernqvist. Jag har flera vänner som jag vet att jag egentligen kan prata med om allt. Men alla har nog av sig själva och sina egna problem så jag vill inte belasta dem med tunga grejer utan det är mycket bättre att lägga det på någon professionell person i stället, som Anna Theresé Hernqvist. Jag vet att det finns många personer som skulle kunna ha nytta av att gå på samtalsterapi i Uddevalla och är ni intresserade av att få veta mer om Anna Theresé Hernqvist och om det som hon erbjuder på sin mottagning så ska ni självklart bara ta och höra av er till henne. 

 

Du gillar kanske också...