Tips på riktigt bra skor

Jag är en kvinna på 50 + som jobbar inom hemtjänsten här uppe i Kiruna. Jag älskar mitt jobb och får verkligen göra skillnad i människors liv. Det är långa arbetspass speciellt på helgerna och fötterna får verkligen arbeta. Jag går och står väldigt mycket och ibland har jag fått så rysligt ont i fötterna. Jag insåg för ett tag sedan att jag måste köpa bättre skor, och jag fann ett par riktigt bra hälsoskor i en affär som heter Hälsokraft. Det var synd att jag inte gått hit långt tidigare, för dessa hälsoskor är de absolut bästa skorna jag har haft någon gång. 

 

Tidigare hade jag värkande och ömmande fötter när jag kom hem ifrån jobbet. Jag smorde hälarna ideligen, men ändå hade jag sprickor och någon timme efter att jag smort in fötterna var de lika torra igen. Jag förstod inte att det var skorna som var boven i dramat. Jag berättade för min sjuksköterska på vårdcentralen om mina problem i samband med att jag var där och kontrollerade blodtrycket. Hon ställde frågan om vilka skor jag använde och jag fick en riktig aha-upplevelse. Jag hade hört talas om Hälsokraft, och hört i förbigående om dessa hälsoskor som de säljer där. Sagt och gjort, jag gick dit och köpte mig mina skor. Vilken enorm skillnad det har blivit för fötterna sedan jag började med dessa skor. De är värda varenda krona, kvalitén är helt outstanding. Inga mer dåliga skor för min del tack! Skaffar du dig ett par hälsoskor du också så, garanterar jag dig att dina fötter kommer att tacka dig! Det finns nog väldigt många människor som skulle må bra av att skaffa sig sådana här skor. Så bra då att denna butik finns för oss här i Kiruna! 

Du gillar kanske också...