En helt underbar blomsterbutik

Blommor i Örkelljunga är inte namnet på den senaste schlagern som spelas på Svensktoppen, nej, det ger mig associationer till en blomsterbutik! Ända sedan jag var barn har jag älskat blommor, och jag sa alltid när jag växte upp att det var en yrkeskarriär som florist som jag ville satsa på. Nu blir livet inte alltid som man hade tänkt. Jag hamnade inom vården istället, närmare bestämt på en vårdcentral som undersköterska. Detta är ett jobb jag tycker om, men ibland när patienterna är besvärliga undrar jag ändå om jag inte borde jobbat med blommor istället? Nu får jag glädja mig med vackra blommor jag köper i en butik som säljer blommor i Örkelljunga. Jag är så glad över att den här blomsterbutiken som heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o själ finns. 

 

Det är väldigt praktiskt att det finns möjlighet att köpa blommor i Örkelljunga på Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. De gör en fantastisk insats för alla som bor i Örkelljunga. Det är lätt att ta bra saker för givet. För ett tag sedan var det en affär som slog igen och det blev ett ramaskri bland de boende här i Örkelljunga. Det är en jättefin service att ha möjligheten till att få köpa blommor i Örkelljunga, och jag hoppas att fler skulle välja att köpa sina blommor på Lilla Tingbergs Gott För Kropp o själ. Den kunskap personalen har, och kvalitén på det som säljs är nämligen väldigt hög. Det är tråkigt när så mycket tas över av våra stormarknader, men när det gäller Lilla Tingbergs Gott För Kropp o själ, så är detta en mycket välbesökt och populär blomsterbutik så denna butik är nog här i Örkelljunga för att stanna! 

Du gillar kanske också...