Utökad familj = utbyggt hem

Vi var medvetna om att huset var lite litet när vi köpte det. Men sen var aldrig tanken att vi skulle bli så många i familjen. Theodore och William var inte planerade och att få ett tvillingpar efter att man redan bestämt sig för att det räcker med barn för att sovrummet tar slut är lite problematiskt. Därför blir det nu ett måste för oss att bygga ut. För just nu har vi två sovrum för lite, i alla fall om vi tänker att de kommer vilja ha varsitt när de blir äldre.

Vi har varit i kontakt med Darilino Bygg byggföretag här i Södertälje och pratat med dem. Hade hemma några hantverkare här förra veckan som kollade in huset och så satt vi och gjorde lite planritningar. Vi hade en idé om hur vi ville ha det men visste inte riktigt hur vi skulle göra för att kunna uppnå det. Så därför blev det så att vi pratade med dem om vart det skulle funka bäst. Och vart det inte finns några bärande väggar så att det faktiskt går att riva utan att hela huset faller samman.

Jag fick ett väldigt bra intryck från Darilino Byggs hantverkare. Sen var det min man som skötte det mesta av snacket med dem eftersom det är han som är den händiga av oss, men jag var med när vi gjorde skisserna och ritning. Och än så länge känns det som att vi har gjort ett bra val av byggföretag. Känns som att de verkligen kommer att kunna hjälpa oss. Så varför inte ta hjälp av Darilino Bygg ni också? Om ni bor i Södertälje då såklart.

Du gillar kanske också...