Terapi och råd i Hässleholm

Hej alla mina kära läsare! Jag hoppas ni har haft en superhärlig dag! Jag skulle vilja berätta lite för er om Studio Ljungkulla som är ett företag som sysslar med Terapi i Hässleholm och även i Kristianstad. Som ni säkert läst sedan tidigare så har jag och min sambo haft väldigt mycket olika problem i vårat förhållande då det har varit väldigt mycket tjafs, bråk, gräl, svartsjuka och andra hemska saker. Då hittade jag äntligen till detta som jag nu därför vill tipsa till er. Det är ett företag som sysslar med terapi i olika slags former, och jag gick hit med min man för att jag fick veta att de även hade parterapi. Vi har gått dit ett tag nu, och jag skulle bara vilja dela med mig lite om hur mycket det faktiskt hjälpt, och även fortfarande hjälper oss! Visst känns det jobbigt innan, och både jag och min man vi var båda två väldigt skeptiska kring detta. Jag kan nog säga att vi inte trodde riktigt på det! Men redan första mötet, så kände vi att, detta kan nog leda någonstans! Så vi fortsatte att gå hit och gå i denna parterapin.

Jag kan säga att det hjälpt oss så himla fruktansvärt mycket!

Jag ska inte tjata för mycket, men ville bara rekommendera detta starkt då jag känt att det faktiskt bidragit till så himla mycket för mig och mitt förhållande, jag skulle därför så gärna vilja dela med mig av denna erfarenheten, och jag hoppas att den kan hjälpa er på samma sätt som den hjälpt mig! Hoppas jag inte blev alldeles för tjatig i detta inlägg, men tyckte bara att detta var en väldigt viktig sak som måste komma fram, och det pratas alldeles, alldeles för sällan om problem i förhållanden, om psykisk ohälsa och psykiskt dåligt mående. Så om ni lider av detta eller kan se att någon på nära håll behöver hjälp hos någon kunnig, så tycker jag att ni utan tvekan ska besöka detta stället! Ha det bra så hörs vi snart igen! Ta hand om er! Kram!

Du gillar kanske också...