Stor familj = mycket att städa

Att ha en stor familj är mysigt och ingenting jag skulle välja bort men det finns samtidigt väldigt mycket som är lite jobbigt med det. Det blir väldigt stökigt hemma och är väldigt mycket att sköta om. Bara det här med att ta hand om hemstädningen blir till ett väldigt stort projekt och väldigt omfattande. Dessutom tycker jag att det känns som att det inte spelar någon roll hur mycket jag städar eller hur ofta utan att det ändå blir dammigt och smutsigt igen direkt.

Jag har fått rådet från många vänner, de som också har stora familjer, att anlita en städfirma istället för att se till att ta professionell hjälp med hemstädning istället för att behöva göra det på egen hand. Fick höra att Thorsells Hemservice här i Eskilstuna skulle vara väldigt bra. Så kanske blir att jag vänder mig till dem. Känns som att det skulle bli väldigt bra om jag tog hjälp av dem, framförallt för att det skulle spara så mycket tid för mig. Och det vore väldigt skönt.

Tänker att jag nog kan ta och testa det här med hemstädning, och är det bra kan jag ta fortsatt hjälp och är det inte lika bra så är det inga problem med det heller. Då kan jag istället gå tillbaka till att städa själv igen. Men får väl göra så att jag ser till att ringa till Thorsells Hemservice och se om det går att boka tid för städhjälp här i veckan, eller om det kanske går att göra det nästa vecka istället.

Du gillar kanske också...