Städ från städfirma = lyckligare familj

En av de få nackdelarna med att ha en stor familj är att det blir smutsigt så mycket snabbare hemma. Tro inte att jag klagar, eller kanske lite, men skulle verkligen inte vilja förändra någonting. Jag älskar att ha en stor familj, det är inte det jag säger. Det enda jag menar är att det blir väldigt mycket mer att sköta om och städa hemma. Kan ju även erkänna att jag för några veckor sedan fick ett litet utbrott över det och tröttnade helt och hållet på att städa. Bestämde mig för att det faktiskt fick räcka. Men nej, vi har inte jättedammigt hos oss nu för det. Jag ringde faktiskt tillen städfirma här i Örebro och boka tid för hemstädningshjälp av dem. Och det blev väldigt bra.

Städfirman jag kontaktade var Örebro T & S och de har nu varit hemma hos oss två gånger. Tycker att varannan vecka blir lite lagom. Vi kan själva plocka undan där emellan och så kommer de hem emellanåt sådär och städar och ser till att det håller sig rent och fräscht. Och förutom att vi får det mycket renare hemma så tror jag att det har gjort mig till en mycket piggare och gladare mamma. Så det här med att anlita en städfirma för att städa gör att jag får mer tid för att umgås med resten av familjen, vilket är väldigt roligt. Och de tycker om det också. Och så slipper de att jag blir irriterad för att det ligger leksaker och dammråttor överallt i hela huset.

Du gillar kanske också...