nu skall vi bygga ut

Jag vaknar upp en morgon och får beskedet från byggnadsnämnden att äntligen är vårt bygglov klart. Vi skall bygga ut så att det får plats med ett rum till plus att vi kommer att få en helt ny hall så att alla j-vla skor äntligen kan försvinna 😉

Vi kommer inte göra detta själva utan vi kommer att anlita ett byggföretag som är riktigt duktiga på detta. Vi har redan förberett det mesta och kollat upp olika företag, tagit in offerter och sett till så att de inte finns med på några varningslistor. Ett jobb jag förövrigt tipsar alla om att göra när de skall bygga om eller nytt. Det är lätt att dras med en duktig säljare och helt plötsligt så står man där med ett halvfärdigt jobb och inga pengar kvar. Ni har väl sett fuskbyggarna???!! 😉

Oavsett så känns det otroligt bra och jag hoppas att detta skall skrida till verket så snart det bara går. Jag är så som person att har jag väl bestämt mig för något skall det gåå snabbt. Jag är otroligt otålig när det kommer till sådant. 

Du gillar kanske också...